El cartell del Projecte Interactua

Aquest és el cartell que hem desenvolupat per al Projecte Interactua d’atenció a persones grans en situació de dependència. L’encàrrec requeria comunicar de forma precisa i coherent el pes i la importància d’una iniciativa que pretén millorar la qualitat de vida d’aquestes persones a través d’activitats relacionals i terapèutiques com ara la cura d’un hort, tallers de memòria o sessions de ioga, sempre potenciant la seva interacció amb joves i adolescents. Han estat tots aquests continguts els que han acabat definint el disseny del cartell. El Projecte Interactua es duu a terme a l’Institut Pla Marcell de Cardedeu, molt a prop del nostre estudi, per la qual cosa respon a dos valors amb els quals ens identifiquem plenament com són la proximitat i la consciència social.